Anotace: …
vyhodil jsem notes
bude líp
mně tady i jemu tam
v povětří
vím já vím
měl bych tě ještě trochu vodit za nos
víc za oči
a v mezičasech chtít
i za ruku
jenže já...
já už sním i o snech
ačkoliv
to se ještě nehodí