Anotace: Total eclipse of the heart
Nasušených 32 růží
které mi on kdysi dal
se drolí na podlahu
obývacího pokoje
Hodinu na to
50 kilometrů daleko
přehodnocuju svý postoje
a kupuju Ti kafe
v Bistru Kampa
Raduju se z každý chvíle
kdy mi věnuješ svůj úsměv
Nemysli na jeho rty
Nemysli na jeho rty
je moje nová mantra
V autě jsi to Ty
kdo řekne jako první
To je ona!
když Total eclipse začne hrát
srdce bolí
kolabuje
ani nevím že tam ještě bylo
..a ono už chce k Tobě utíkat
„Bolest, zklamání a slzy jsou tři učitelé, kteří ti dají do života největší zkušenosti.“
Zvažuji, jestli by chtěl ať se trápíš, ale vše má svůj čas...
02.02.2022 22:46:02 | Danger