Dezert májový romantický
Anotace: Sdílejte, než to smažou! Sdílejte, než to sežerou!
Májový dezert
by Medvěd XXXL
------------------------------
cukr vanilkový,
cukr mořský
a pampeliškové marmelády,
do ní cuketu, ani gulášové koření
tak vytvoříte inspirativní
severobrněnský dezert.....?
Sdílejte, než to
smažou!
Sdílejte,
než to sežerou!
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Fialový metal, Fil, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)