Při pohledu na ten průvod jezdců
měla jsem husí kůži
tušení dávných dní
minulých životů odraz
jakoby živý obraz
proto tak ráda střílím z luku
a rozumím koni beze slov
vzpomínka letmá
už vím, kdo jsem byla
ač jsem teď žena
byla jsem mužem tenkrát
byla jsem rytířem