Víš
myslet si že pitím na Tebe zapomenu
je jako doufat že uhasíš oheň benzínem uprostřed lesa
a s každým dalším hovorem či setkáním
ta šance na zvládnutí klesá
Máš oči jako bouře
a pohled do nich to je bláznovství
kdy čekáš na blesk v prostřed pole
aby rozedral Tvé tělo v dví
Jsi lesní požár
a na každém stromu je vyryté Tvé jméno
kdybych měla cokoli si přát
já chtěla bych jenom
Chtěla bych viset Ti na rtech
když kape z nich vášeň
být u chvil kdy srdce se dere z hrudi ven
kdy jazyk můj narazí na Tvoji dáseň
kdy požár les změní
n a p o p e l
Prožité, autentické. Díky za pozvání do Tvé krajiny lásky, ač nemůže být nehrozivá. Fénix dovede vstát z popela. Možná mu to i svědčí (tolik o něm zas nevím). Napadne i Tvůj protějšek, když se dotýká Tvé kůže, že ji rozpaluje požár lesa kousek pod bříšky jeho prstů? Ví o tom, že se dotýká svých hořících jmen? Díky za otevřenost.
08.11.2022 10:04:24 | Kaj
vyplatí se
počkat si na Tvé řádky
protože se v nich
pokaždé
trochu poodkryješ
svým jedinečným stylem
a ten já můžu
;-)
06.10.2022 21:12:34 | piťura
Něco jako..."Raději shořet, než vyhasnout"
Láska je
Láska je v těle divoká bouře
Láska je požár, bez stopy kouře
Láska je průtrž srdečním svalem
Láska je vichr a rozum?...Vzdálen.
06.10.2022 07:03:37 | Dreamy