Na kolenou
Ruce hledají tvář
Povědomou
Pak najednou
Máš dojem, že znáš
Bytost spanilou
Roky plynou
dál nechceš bloumat
černočernou tmou
za záhadou
tajemství kosatce
svou podstatou
tajemství znáš
i její vrásky
a šlechetnou tvář
náhody zvaž
i všechny své lásky
jen jednu teď máš
v opojení
všechny své dny
nic už se nemění
a její sny
jsou po setmění
realitou
voda šumí
a tvůj hněv a tvůj strach
ledy se zlomí
jen bláto na botách
kolem runy
tak doufáš.
10/2022
na kolena na kolena jé je jé .) jinak hezké to je
19.10.2022 18:29:52 | xoxoxo