V konjunkci Venuše a Jupiteru
zhmotním se ve vašem obýváku
svůdně oděná
do měsíčního prachu
jak mystická Sirael
:D ty jsi číslo...a já počkám a naleju ti víno:)) co taky jinýho
23.02.2023 10:34:06 | jenommarie
tož pěkně "vyhrožuješ" rybičko;)*
23.02.2023 06:03:59 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?