Jako Catwoman toulám se po střechách
na Lunu mžourám
v temnotách
svobodná kočka
jen venku šťastná je
není hračkou pro lidi
kočka šelma je
jsem vládkyně noci
mňau
Vtipná romantika.
ST**
***
Dodat chci:
Jsem myš s křídly na nebi.
Úletům fandím.
Rád se vznáším.
(Netopýr)
Nebo Batmanův pomocník ?
02.03.2023 10:39:12 | Fialový metal