Anotace: Slova versus myšlenky
S Tvojí paličatostí bych měl asi problém
Hrozně se chci dotknout Tvých vlasů
vždyť jsi tak blízko
Nejde o to jestli za Tebou budu jezdit tajně
Nejde o nic krom faktu
že jsi pár centimetrů ode mě
a voníš jako Ty
Já nevím co budeme dělat
Moc Tě chci obejmout u louky
která voní vlahou trávou a večerem
Miluješ mě?
Jako by odpověď nebyla napsaná všude kolem nás
v mých očích
Tvých očích
v tom že nemůžu dýchat
když se ke mě přiblížíš
Jde jen o to
kdy a zda mi zase
ublížíš