Anotace: Hodnoty se holt mění
Vždyť nikdo není navíc, navždy jsme my tři.
Tak, jak sis nás přála, v bytí tři mistři.
Nás nerozdělí nikdo, ani času zub.
Tys dala tomu výdrž, tys dala tomu chuť.
Prvním z nás jsem já, já nemám právo říkat.
Druhou jsi pak ty, ty chtěla bys mi vykat.
Třetím z nás je zeď, jež mezi nás jsi dala.
Co ty jsi nedokázala, to ona zakázala.
Wow to je mistrovský vyjádření toho, jak je život těžkej... a jestli to není mistrovský vyjádření toho, jask je život nšěkdy těžkej, tak já to tam prostě VIDÍM :-)
25.09.2023 22:50:44 | cappuccinogirl