Anotace: Gene Kelly (1912-1996)
Prší
už zase
odkládám deštník
a moknu v té kráse
mezi kalužemi
stepuji
teď kotníky mám mokré
ale blaženě se usmívám
že za krk mi prší
jsem šťastný nevnímám
piruetu v louži udělám
tančit v dešti je fajn
a zpívat, pane Kelly
tančit a zpívat je fajn !