Anotace: ...a vždy to nakonec dobře dopadlo - zlatý "anděl strážný" ;-)
S láskou čechrám vzpomínku
na nekonečnou nadílku
sladkých citů tvých
S chutí píši řádky
ach, ty naše pátky
(soboty, neděle, pondělky, úterky, středy i čtvrtky)
plné citů mých
V objetí s úsměvy
spali jsme každou noc
A
ráno - ztuhlí
volali o pomoc
Naštestí nás anděl slyšel
a s injekcí ihned přišel
Díky, mami!
...
..
.