Návrat námořníka

Návrat námořníka

 

 
                  Nemáš jistě čas číst dlouhá vyznání 
                  tak jen telegraficky 
             


                 bylas pro mne vzdycky tolik roku co jsme spolu
                 svetlem, ostrovem klidu, masti na me rany STOP

                 prisel jsem na to malem  pozde 
                 az u  boku lodi v Hamburku STOP

                 navzdory tvym -uz nikdy vic- jsem na ceste
                 zpatky za tebou  STOP


                 Tak nech plavat toho frajera z vasi firmy a cekej 
                 me zitra v noci  prosim STOP

              

 

                 Unglaublich, Sie haben hier, am Postamt, schon KEIN
                 Telegraff Gerät mehr??  Was? Schon ab Januar 23?!!
                  Oh, S....se!  Dann bitte eine SIM Karte mit Kredit..
                   


                  
                   
                  

                   

Autor Svensen, 21.11.2024
Přečteno 21x
Tipy 10
Poslední tipující: Kan, Jan Kacíř, karolinakarol, zase já, šuměnka, rybka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jééé telegrafní klíč, to už jsem neměl léta v ruce.

21.11.2024 19:20:00 | Jan Kacíř

líbí

nevšední nápad - stop - velmi působivé - stop - krásný to návrat - stop

21.11.2024 17:54:16 | karolinakarol

líbí

zajímalo by mne, co odtelegrafovala ona :)

21.11.2024 16:41:18 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel