Anotace: Vidíš ho tam? Záhada... (i pro mě)
Ani sama netuším,
Kde se tu vzal.
Ve vlasech malý skřet...
Do nich se mi zamotal.
Z mé hlavy pozoruje svět.
Schválně, jestli najdeš ho tam!?
Divné gesto, dívá se..
A přesto se tak jenom směje,
Možná i Tobě...
Přímo, do obličeje.
Tak koukni se sám...
Mně do vlasů, jestli neblouzním.
Anebo nekecám.
Ale do hlavy, do té mi
Stejně nikdo nevidí...
Teda aspoň doufám.
Bože, až na Tebe.
Ty můžeš mi.. i tam.
;)
hrozný pocit
18.02.2020 19:19:02 | Ing. Václav Kovalčík chce zlepšit svět.