Anotace: Z cyklu instatní pocity
vadilo
že nenosí hodinky
ani dvoubarevný oči
a tak mu předepsali brýle
vyhrál modrookou
vysoce rozlišenou blondýnku
její velmi věrnou lásku
a jako bonus ještě extrémní štěstí
až do konce
týdne
Máš to supr, obsahem i názvem díla a sbírky.
07.05.2022 23:25:34 | Vivien
Dík
10.05.2022 10:59:31 | Luky-33
to mu ta výhra vydržela docela dlouho...
04.01.2019 14:57:56 | enigman
Čas je relativní.
06.01.2019 21:34:55 | Luky-33
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?