Jsem mystik
jsem poutník
jsem žebrák
jsem král
zrcadlem času
z minulých životů
procházím stále
bolest a utrpení
učí mou duši
k vědmě do kuchyně
pro radu chodím
kolik mám času ?
nevím
pořád utíkám
a hledám
telefonní budku
do Matrixu
haló, haló ... je tam někdo ???