Milovanie
myslím na tvoj pohľad ..
korenie ktoré rástli
a upínali sa po tvojich nohách..
dávali ti život a právo kričať
môžem ťa pohladiť po tvári?
jemne pobozkať na peri?
objať ťa a stisnúť v náručí ?
je to sen krásny plný vášnivej predstavi
postavím sa tu a poviem tvoje meno
Faraht láska moja a jeho kráľa
zvediem ťa aby som mohol cítiť tvoju vôňu ..
naveky mať tvoje oči pred sebou ..
zapadne slnko a svet stíchne
naše tela splynú v milostný príbeh
svetlo pominie ako víno červené ..
ktoré sa po zemi rozlieva ...
ako krv v našich telách ...
keď sa tvoje prsia dotýkajú mojej hrude ..
a a moje prsti prechádzajú po tvojej nohe k srdcu
bosky prevádzajú symfónia medzi nami
a to na veky ..
Přečteno 679x
Tipy 3
Poslední tipující: Taya, Libby New
Komentáře (1)
Komentujících (1)