Život na větrné hůrce
Anotace: Se mnou dva až tři ďáblové
Nikdy jsem nechtěla žít život na Větrné hůrce,
i když jsem se na ní ocitla-
sama a nahá.
A se mnou dva až tři ďáblové.
Raději bych,
kdyby z nebe sestoupil anděl,
vzal mne do ráje a oblékl do svého roucha.
Bych pak nemusela přemýšlet o svých hříšných večerech,
a tancovat s ďáblem na zádech.
Ten, jenž mi dává víno pít a zapaluje mi cigarety,
leží na mé posteli a obdivuje moje vnady.
Ovšem nedotkne se nikdy mého srdce.
Prosím anděly, ať sešlou z nebe lásku.
Přečteno 601x
Tipy 5
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Frr, knihomolka, Lůca
Komentáře (1)
Komentujících (1)