Mám téma,
o kterém psát se asi nemá.
Nemělo by se psát.
Však, jak na vědomí dát?
Že mám prostě téma.
To, o kterém psát se asi nemá.
A tak jen ticho kolem vládne.
Ticho a Její křivky, chladné.
Asi lepší téma vzíti zpátky
A jen si tak bloudit. Mezi řádky.
Psát totiž o tématu, to též není snadné,
Když se čeká na to, co že ze mne nevypadne.
Ono téma nemusí být zrovna hodné
situace, jenž u srdce bodne.
Prostě nemělo by se psát.
Však jak na vědomí dát,
že ono téma není zrovna hodné,
proto psát již o něm, není vhodné