Ve křoví
Provazy vody mží mi pohled
a hadi kloužou v konturách
svlačec v kapkách okvětních
voajérem ve Vietnamu
zkoumám souhvězdí bodů zlomu
kontury modrou oranžoví
pleskají žíně vodopádu
na hebký kůži sametový
utápím se v každém ránu
žízní dravce
co s tím zmůžu
srdce buší v ampliónu
a rty tisknu
nevíš sladce
Já mezitím..
upouštím ventilky
tvého růžového kola
*
(dnes jdu s Tebou do naha)
Přečteno 587x
Tipy 12
Poslední tipující: bloodysunset, Robin Marnolli, Zrzi, ježa, Tomáš Pavlík, Amonasr, Kubíno, Nikita44
Komentáře (4)
Komentujících (3)