Anotace: ..
Měla bych patřit noci
a přitom je všechno
ve tvých očích
chci v nich tak trochu zemřít
Chci tě zažít
Propaluju se
do pekel
chci tě pozřít
zaživa
zemřít ve tvých očích
Hořím za živa
je to zločin
Vypij mou duši
tak jak se sluší
chci zemřít ve tvém pohledu
Když slunce umírá
když krvácí
všechno vypadá lépe
Já pro tebe i peklo podvedu
Ukradnu sluneční erupce
a křiknu
"Dívej světě!"
nechám se spálit
nejen na ruce
sáhni mi klidně
až na (srdce)
Protože všechno co miluješ
H O Ř Í
ve tvém pohledu
A já bych pro tebe
shořela zaživa
.. Jen abych tě
sténat mý jméno slyšela
Lio ... ta tedy je ... chytlavá ;-)
14.09.2016 20:28:19 | Malá mořská víla
Snění hoří a skutečnost boří zažité mýty, však někdy nestačí jen chtíti... :)
14.09.2016 18:05:15 | Philogyny1