E(ro)tiketa III.
Anotace: E(ro)tiketa potřetí
Sbírka:
Sexikon
Hned po prvním seznámení
souložiti slušné není.
Úprava zevnějšku
a vůně -
už brzy sáhneš
po gumě.
I když si pěkně
zastříká,
tak děkuji se
neříká.
Nosit dole
kožichy
je snad už jen
pro mnichy. (L)
Přečteno 638x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, Iva Husárková, Ormissia, CoT, DigBallz
Komentáře (2)
Komentujících (2)