Sexuální zeměpiss (Č)
Anotace: Města na Č
Sbírka:
Sexikon
Že prý jsou v Čáslavi
trochu nedočkaví.
Lidé z Čelákovic
nedělají to
na polovic.
O slastných okamžicích
vědí své i v Černošicích.
Libují si často
v klíně
v Černošíně.
O mnoho průnicích
sní v Černovicích.
Ať chtějí ovládnout se
sebevíce,
stejně i tak podlehnou
v obci Červená Řečice.
V Červeném Kostelci
rádi jsou v kosočtverci.
Po sexu mají tváře zářící
v České Kamenici.
V České Lípě
je tak chlípně.
V České Skalici
jsou zvyklí
ohanbí si posíci.
V České Třebové
souloží jak bohové.
V Českých Budějovicích
ví o praktikách mučících.
České Velenice?
Tam ví
o chloupkové estetice.
V Českém Brodě
dráždí
na G bodě.
V Českém Dubu
v orgasmu
se škubů.
V Českém Krumlově
dělají to špičkově.
V Českém Těšíně
je to těší, ne? (L)
Komentáře (0)