Anotace: ..chci ať mý jméno zasténáš
Představ mám v hlavě víc
než bych chtěla
v duchu škemrám
'dotýkej se mého těla'
Chytni mě za vlasy
do copu stažené
přidrž mě vší silou
proti zdi kamenné
Začni mě škrtit
ať zalapám po vzduchu
tak dělej už konečně!
Já lačním po vzruchu
Přisaj se na mé rty
kousej mě
Blázne!
Oba víme že
bez modřin nevyváznem
Spoutám tvůj chtíč
ty svážeš mý touhy
chci na svý kůži
mít tvých dlaní šmouhy
Možná jsem zlobila
a zasloužím trest
možná s ďáblem jsem tančila
teď musím tě svést