Sexuální zeměpiss (H)
Anotace: Města na H
Sbírka:
Sexikon
V Habartově
dělají to dle chuti,
namátkově.
V Habrech
nejen sní
o sexy
nešvarech.
V Hanušovicích
dělají to nejen
v pozicích
klasických.
V Harrachově
umí se lidé
vzrušit
i ve slově.
Obyvatelé Hartmanic
chtějí to nebo nic.
Ze smogu v Havířově
nechutná sperma vanilkově.
V Havlíčkově Brodě
dochází k sexuální shodě.
V obci s názvem Hejnice
má šanci i slonice.
Nejsou pořád měkkcí
v Heřmanově Městci.
Výkřik rozkoše v Hlisku
je slyšet i v Finsku?
Sexem v Hluboké nad Vltavou
starosti samy odplavou.
V Hlučíně
v kládě hučí ne?
Nědělej při sexu:
kuku
v Hluku.
V Hodkovicích nad Mohelkou
mají chuť převelkou.
Občas se tváří
nevinně
v Hodoníně.
Lepší zábavu než pexeso
znají dospělí v městě Holešov.
Styk o jedné replice
neuznávají občané Holice.
Vzruší se
po jednom slově
v Holýšově.
Na Hoře Svaté Kateřiny
je to pokaždé jiný.
O touhách potlačujících
ví někteří v Horažďovicích.
V Horním Benešově
líbají se hladově.
Jsou obratné
v Horní Blatné.
V Horní Bříze
podlehneš
druhé míze.
V Horní Cerekvi
se po aktu rychle
údy scvrkly.
Lidem v Horním Jelení
se líbí občasné ponížení.
Jako na trampolíně
skáčou při tom
v Horním Jiřetíně.
Touhy vybrané
mají v Horní Plané.
V Horním Slavkově
si v posteli
rádi pohověj.
V Horšově Týnci
jsou sexy týpci.
Vášeň hořící
rozdmýchají v Hořici.
V obci Hořovice
sbalíš i zajíce.
Ženy sexuálně pohostinné
jsou ve městě Hostinné.
V obci Hostivice
přizvou i hosty navíce.
Umí si o to říct
v obci Hostomice,
i když trochu rdíce.
Pěkní hezouni
jsou v Hostouni.
Nejen hlavu vzhůru
vdovče
v Hoštce.
V Hradci Králové
rádi kouřové.
Necpi se čočovicí
před stykem
v Hradci nad Moravicí.
Neřeš hádku
sexem v Hrádku.
V Hrádku nad Nisou
užiješ si i s hlavou lysou.
Ve věcech jiskřících
jsou odborníci
v Hranicích.
Přitažlivé osobě
podlehneš v Hrobě.
V Hrochově Týnci
jsou do toho blázínci.
Jak jinak než pohotově
jdou na to v Hronově.
Rudé líce
mají po sexu
v obci Hrotovice.
Je těžké
nepodlehnout vagíně
v Hroznětíně.
V Hrušovanech nad Jevišovkou
necpou se před aktem hrachovkou.
V Hulíně
rádi skončí
v klíně.
V Humpolci
jsou ohromeni
psrními dvorci.
V Husinci
jsou nadržení
tatínci.
V Hustopečích
prchnou do zaječích? (L)
Komentáře (0)