Sexuální zeměpiss (Ch)
Anotace: Města na Ch
Sbírka:
Sexikon
Pěkné děvčice
jsou v obci Chabařovice.
V Chebu
často jebů.
I na slunci
rádi v Chlumci.
Každý s tvrdým je hrdinou
v Chlumci nad Cidlinou.
Rychle se tě zmocní
v Chocni.
Vzájemně si vyhovět -
tak to rádi v Chodově.
I když se tváří jalově,
nezapomeň na ochranu
v Chomutově.
V Choběboři
tam tě zboří.
Co je slast,
ví i ve městě Chrast.
Sexuální zábavě
věnují se v Chrastavě.
Dobývat ženskou svatyni
chtějí muži v Chropyni.
S rozměry většími
oslňují v Chrudimi.
V obci jménem Chřibská
libují si v pyskách.
Orgasmy v mžicích
umí ve Chvaleticích.
Jdi na to přímo
v obci Chýnov.
Nenajdeš měkkýše
v obci Chyše. (L)
Přečteno 537x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
Komentáře (0)