Sexuální zeměpiss (J)
Anotace: Města na J
Sbírka:
Sexikon
V Jablonci nad Jizerou
experimentují i s kamerou.
Chuť velkorysou
mají v Jablonci nad Nisou.
V Jablonné nad Orlicí
je sex kompozicí.
V Jablonné v Podještědí
je to dole svědí.
Orgasmus v Jablunkově
mají jen opravdově.
Ve městě Jáchymov
mají tempo fortissimo.
V Janově
pohledneš šarmu
nejen Janově.
V Janovicích nad Úhlavou
mají touhu nedočkavou.
V Jánských lázních
se z té abstinence
asi zblázní.
Souložící v Jaroměři
podobají se zvěři.
V Jaroměřicích nad Rokytnou
občas dělá nedobytnou.
Když je chuť v Javorníku -
klidně i na obrubníku.
Obyvatele Jemnice
vzrušují
pěkné střevíce.
Rádi tahají za kštice
v obci Jesenice.
Šoupne ti ho tam
v mžiku
v Jeseníku.
V Jevíčku
maj sperma
i na víčku.
V obci Jevišovice
nemají hranice.
Tam, kde leží Jičín,
často touhou křičí.
Před hádavá
a po něm laskavá.
To je žena
z města Jihlava.
Sexuální fantazie o politicích
nemají nikde, ani v Jilemnicích.
V Jílové
nejsou jalové.
Orgasmické stahy
mají i v Jílové u Prahy.
V Jindřichově Hradci
chci s tebou hrát si.
Nejraději na sobě
jsou v Jirkově.
Uspokojení v Jiříkově
tobě i sobě.
Jistě chtíce
budou v obci Jistebnice. (L)
Komentáře (0)