Plný toho všeho
Anotace: Snad mi dámy pomohou s živočišením
Jsem toho plný
chce se mi hlučet
Též pod mým pasem
hlučí předjaří
rád bych se bavil
na cizí účet
pobýval v parcích
křepčil se tmáři
však kvůli zásadám
se to nejspíš nezdaří...
A přitom za nocí
zbrocen potem
vnímám
nezkrotné pnutí ve slabinách
pulzujicí krev
topornost k prasknutí
žádnou nevyužitá...
Nemohu neukojen dobře spát
ráno se probozím unaven
Ve dne kvůli okolnostem odříkání
mravnosti snad
jsem přizván do hry života
i když si připadám
převážně neživoten
Chceš- li tedy odsuzuj
V jistých ohledech jsem mužem
živočišným organizmem s pudy
To je mým proviněním
Anebo není?
Živočišení!
Přečteno 754x
Tipy 15
Poslední tipující: Cappp, Fany, Nikita44, Kett, LV, Amonasr, Jin&Jang, Aiury, Philogyny1
Komentáře (11)
Komentujících (4)