Sexuální zeměpiss (L)
Anotace: Města na L
Sbírka:
Sexikon
Nejen sezónně
dělají to v Lanškrouně.
Vlítnou na to bez drahot
tam, kde leží Lanžhot.
Touhou se blázní
v Bělohradě Lázních.
V Lázních Bohdaneč
ojel by tě i bratranec.
V Lázních Kynžvart
touží nejen Richard.
V Ledči nad Sázavou
můžou i přes krvavou.
Dej si pozor v obci Ledvice,
ať hned nemáš dědice.
Klidně všichni pohromadě
dělají to v Letohradě.
O vzrušujících okamžicích
ví své v Letovicích.
Nejradši mají v Libáni
vášnivé i něžné líbání.
Není měsíce,
kdy by neměli chuť
obyvatelé
nad Vltavou Libčice.
Styk je potěchou
v obci Liběchov.
Vezme si tě
na koberci
v Liberci.
Po slastných stycích
vzdychají v Libochovicích.
Často buší ne
v Libušíně?
Nejeden chlípník
zná nad Bečvou Lipník.
Užít si to špičkově
umí v Lišově.
Muži z Litoměřic
často pyje měříc
odpovídají
republikových směrnic.
Moc nad tím přemýšlí
ženy v Litomyšli.
Postaví se na povel
mužům z města Litovel.
Čekej vášeň v Litvínově,
daruje-li víno tobě.
V Lokti
slastí chroptí.
I za bouřky, hromu,
souloží v Lomu.
V Lomnici nad Lužnicí
jsou vášniví kolíci.
Chuť převelkou
mají v Lomnici nad Popelkou.
Celý rok lační
po stycích
v Lošticích.
V Loučné pod Klínovcem
vzrušují se
kdejakým citoslovcem.
Vyhlášené hezouny
naleznete v obci Louny.
O orgasmech oddalujících
ví své v Lovosicích.
Co mají za luby,
ví v obci Luby.
Nejen s Denisou
užiješ si
v Lučanech nad Nisou.
Nejen lázeňští šviháci velice
užívají si ve městě Luhačovice.
Sedře tě z kůže
obyvatel Luže.
Rádi by zadem
v Lysé nad Labem. (L)
Přečteno 569x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, jondys
Komentáře (0)