Sexuální zeměpiss (M)
Anotace: Města na M
Sbírka:
Sexikon
Sexuálním napětím
trpí v obci Manětín.
V Mariánských lázních
si užívají jako
ve vrstvách buržoazních.
Vystačí si občas
i sólově
v Mašťově.
Nevydrží nečinně
v Mečíně.
Stane se, že ve mžiku
jsou muži v Mělníku.
V Městci Králové
jsou ženy
hned hotové.
Vášnivé dvojice
jsou ve Městě Albrechtice.
V Touškově Městě
vlezou se
jí tam i pěstě.
Moc u toho nehovoří
v Meziboří.
Ztopořený zachřestí
v Meziměstí?
Jako o králících
mluví o lidech
v Mikulášovicích.
Úspěšný lov?
Mikulov.
Mužům v Miletíně
hučí jako ve včelíně.
Každý muž je maestro
v obci Milevsko.
Lidé touhou funící
jsou v Milovicích.
Ohni ji v Mimoni,
i když se kaboní.
Den sexem oslav
ve městě Miroslav.
Voní ženy
v Mirošově
pomerančově?
Nedostatek sexu v Miroticích
projevuje se v tváři ticích.
Touží sebevíce
v obci Mirovice.
Neslaví, že se postaví
v Mladé Boleslavi.
Ženám z Mladé Vožice
vleze se tam i kukuřice.
Stále nabité kulovnice
mají muži ve městě Mnichovice.
Dírkou ti prosviští
v Mnichově Hradišti.
V Mníšku pod Brdy
nejsou při sexu
překážkou ani prdy.
Chutná sémě v Modřici
po lékořici?
V Mohelnici
je lepší čas trávit v ložnici
než vyjídat lednici.
Kašli před tím na proslovy
v Moravský Třebový.
V Moravských Budějovicích
jsou kolíci převelicí.
Hned si tě berou ne
v Moravském Berouně?
V Moravském Krumlově
jsou přirození
ukázkově růžové.
Neustále lízány
jsou ženy v obci
Morkovice-Slížany.
Nejen prostě,
však i sprostě
umí píchat
lidi v Mostě.
I v zákoutí zeleně
hupsnou na to v Mšeně.
V Mýtě
pleskne tě
po kýtě.(L)
Komentáře (0)