Sexuální zeměpiss (N)
Anotace: Města na N
Sbírka:
Sexikon
Mají-li chuť v Náchodě,
užijí si
i v kabince v obchodě.
O vrcholech mistrovských
ví v Horách Nalžovských.
Narazíš na nedočkavou
v Náměšti nad Oslavou.
Každá sperma jedla
v obci Napajedla.
I mezi smrky
rozdají si to
v obci Nasavrky.
Při sexu na tobě
nenechá nic
obyvatel Nechanic.
Nejen manželku
chtějí v Nejdku.
V Němčicích nad Hanou
touhou tě uhranou.
Sexuálního souzvuku
užívají si v Nepomuku.
Ženy v Neratovicích
ví o Kegelových cvicích.
Oblečení hnedle líce
v obci jménem Netolice.
Péro by ti nezměklo
tam, kde leží Neveklov.
V Nové Bystřici
dupou jako zajíci.
Je při tom legrace
v Nové Pace.
V Nové Roli
ojedou tě kdekoli.
Nadržení mužíci
žijí v Nové Včelnici.
Mají krásné vnady
v obci Nové Hrady.
Oblečeny výzývavě
chodí ženy
v Novém Městě na Moravě.
V Novém Městě nad Metují
sexuálně meditují.
Jen si hezky si zatrkej
v Novém Městě pod Smrkem.
V Novém Sedle
jsou sexem posedlé.
Pudy zvířecí
mají v Novém Strašecí.
V obci Nový Bor
nečekej vzdor.
Podlehneš kdejaké robě
v Novém Bydžově.
V Novém Jičíně
najdete
vášnivé přítelkyně.
Sexem zaženeš
kdejaký splín
v obci Nový Knín.
Do všech otvůrků
chtějí v Nymburku.
V Nýrsku
si tě při tom
blýsknú.
Ztopořené stojany
mají v obci Nýřany. (L)
Přečteno 606x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Iva Husárková
Komentáře (0)