Sexuální zeměpiss (P)
Anotace: Města na P
Sbírka:
Sexikon
V obci Pacov
vyzkoušejí ledaco.
Hračky vibrující
mají v Pardubicích.
Občas i surově
souloží v Paskově.
Ohnou tě i s běžkou
v Peci pod Sněžkou.
V obci Pečky
obdivují zadečky.
Křičí při tom hřmově
v Pelhřimově.
Když si muž zamane
v obci Petřvald,
loví tě jako gepard.
Muži často plní robě
dírku v Pílníkově.
Až budu v Písku,
tak písknu.
Nedávají sliby plané
obyvatelé Plané.
I postupy mučící
znají v Plané nad Lužnicí.
Lidé v obci Plánice
zvládnou to i do třetice.
Vrtěti se v pasech
umí dobře v Plasech.
Rád po zadečku pleská
muž z města Plesná.
Ženy v Plumlově
se netváří nachově.
Často przní
v Plzni.
V obci Poběžovice
objímají se
přitom jako chobotnice.
Na sexuální začátky
s úsměvem vzpomínají
v obci Počátky.
Toužit nepřestaneš
v Podbořanech.
Ve městě Poděbrady
jdou pryč všechny zásady.
Vrzne si i podivín
v obci Podivín.
Konzumují sperma
po lžicích
v Pohořelicích?
Sexem
si volné chvíle zkracují
v Polici nad Metují.
Muži v Poličce
touží po pičce.
Od přírody frivolná
je každá v obci Polná.
Nenosí ženy podprdy
ve městě Postoloprty?
Nejsou všechny chlupaté
v Potštátě.
Kondomem v Praze
vyhneš se nákaze.
Mužům stojí jako svíce
ve městě Prachatice.
Udělají vše pro sex
v obci Proseč.
I výraznější prostorově
užijí si v Prostějově.
Jsou vášniví
ve městě Protivín.
Ve městě Přebuz
často jebů.
Kvalitním stykem
se s tebou rozloučí
v Přelouči.
Po orgasmu
vidí vše růžově
v Přerově.
Spokojeni v Přešticích
jsou jedině po stycích.
Jak se při tom pitvořej
v Příboře.
Ve městě Příbrami
penis pěkně svírá mi.
Obyvatelé Přibyslavi
mají sex jako prevenci zdraví.
Klaní se klytoridě
muži v Přimdě.
Mají sperma kyselý
muži v obci Pyšely? (L)
Přečteno 601x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
Komentáře (0)