Sexuální zeměpiss (R)
Anotace: Města na R
Sbírka:
Sexikon
Často to robí
v Rábí.
V obci Radnice
zkouší všelijaké pozice.
V Rájci-Jestřebí
je sex zapotřebí.
K lepší náladě
přispívá sex
v Rajhradě.
Ve městě Rakovník
je každý muž milovník.
Nemusíš věřit na lásku,
jde to i bez ní v Rálsku.
V Raspenavě
mluví o sexu blahoslavě.
Nechovají se lhostejně
v Rejnštějně.
Souloží
na všechny světové strany
v obci Rokycany.
Sotva spatří Večernici
nadržení
nad Jizerou v Rokytnici.
Soulouž a nebudeš chorá
v Rokytnici v Orlických horách.
V Ronově nad Doubravou
mají náladu mrdavou.
Souloží
i na ulicích
v Rosicích.
Ve městě Rotavě
věnují se
přirození úpravě.
Penis jako trubici
mají nad Labem v Roudnici.
Buď si jist, že v Rousínově
nemají muži erekci
horizontálně rovně.
V Rovensku pod Troskami
ztrácí sexem kilogramy.
Upravené rozkroky
mají v obci Roztoky.
Nad Vltavou v Rožmberku
najdeš chtivou partnerku.
Ženy v obci Rožďalovice
mají rády sperma na jazyce.
V Rožmitále pod Třemšínem
je pánské přirození kokinem.
Rádi se věnují
sexuálním radostem
v Rožnově pod Radhoštěm.
V Rtyni v Podkrkonoší
mají penisy rozměry černoší.
Nejsou nerudné
ženy z Rudné.
V Rudolfově
vzruší se i po jadrném slově.
Muž má tvrdý brk
tam, kde leží Rumburk.
V Rychnově nad Kněžnou
narazíš na něžnou.
V Rychnově u Jablonce nad Nisou
se něžná pohlaví často lísou.
Nikdo se nezarděl
v Rychvaldě.
Ve městě Rýmařov
nedostaneš
z postele vyhazov. (L)
Přečteno 645x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)