Sexuální zeměpiss (T)
Anotace: Města na T
Sbírka:
Sexikon
Stojí jim déle
po mandragoře
v Táboře?
Chutná sperma kakaově
v Tachově?
Tam, kde leží Tanvald,
je pravidelný styk standart.
Při orgasmu mečí
v Telči?
Ve městě Teplá
není každá teplá.
V Teplicích
je v posteli
mnoho lidí řádících.
Ženy z Teplic nad Metují
rády v prádle pózují.
Po dobrém víně
dostanou chuť v Terezíně.
V Tišnově
souloží předpisově.
Nejen s muži staršími
mají sex ženy v Toužimi.
Vrhne se na tebe
hladově
v Tovačově.
Rychle z tebe strhne džíny
ve městě Trhové Sviny.
Erotické garderóbě
věnují se
v Trhovém Štěpánově.
Ve městě Trmice
se klepou při sexu i police.
Sex je pro lidi
absolutno
ve městě Trutnov.
V Třebechovicích pod Orebem
tě pořádně ojebem.
Dá se souložit
i při muzice
v obci Třebenice.
Ve Třebíči
se tře v píči.
Porno epigoni
jsou v Třeboni.
V Třemošné
nic není nemožné.
Na nemravné návrhy
nepotřebuješ tlumočnice
v obci Třemošnice.
Pěkně ti ho vyleští
v Třešti.
Nadržení synci
žijí v Třinci.
Vidí po vyvrcholení
duhově
v Turnově?
V Turnově nad Vltavou
narazíš na zajímavou.
Zacpe ti ústa pérem,
ne kebabem
v Týnci nad Labem.
V Týnci nad Sázavou
nenajdeš sexuálně liknavou.
V Týništi nad Orlicí
souložíš i s dvojicí. (L)
Komentáře (0)