Anotace: ..
Měsíc už zase
ukázal se ve své kráse
a předčil tím nebe
Ovládl situaci
a všechny aspekty
(připomíná mi to Tebe)
Když opojen mocí
vnímals ten pocit
mejch omotanejch vlasů
na svym zápěstí
Víš, noc je časem neřestí
Stvořená pro všechno
co se přes den nesluší
a co se dělat stydíš
..ale Ty to ve mě stejně vidíš
V těch vlčích očích
touhy co se nemaj stát
vášeň pro hru
co chceš hrát
My hodíme se do schémat
O chycení pod krkem
kdy se žíly
pod tepem
prohnou jako holka v zádech
když nestačí
ji další nádech
Vždyť víš
jak Ti umím
z a s t é n a t