Anotace: Vlastně ani nevím, kam přesně to zařadit.. Stejně jako bordel v mysli :)
Zkus mě chytit
nenech mě jít
..za kusem hovna s mašlí..
Řekni mi - Stuj
dej mi facku
..poslední ránu z milosti..
Probuď mě nad ránem
pošli mě pryč
..od studu, výčitek, kaluží šťáv..
Prodej mi na chvíli kousíček sebe
Nechci slova
Myšlenky
Budoucnost
Chci ten kus masa
co plní stránky Hustlera
Jenom se otevřít
Jak klín starý štětky
.. smířeně přijmout, neptat se na nic..
Hlavy ponor
Motor
Notor
Chtíč
Proběhni a proplítej se
mezi mojí touhou
Jen nevracej se
Až budu to chtít