Anotace: Jedná se o báseň/píseň na motivy jedné smyšlené postavy (bývalé prostitutky) mé kamarádky. Psát v podobném duchu pro mne bylo výzvou, o to zajímavější však bylo text tvořit.
Ono by to ale chtělo pokračování...Když je _bývalá_... Víte? Něco jako, že se od toho pak odvrátila a tak... :)
25.01.2019 22:45:08 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Možná jsem to měla lépe popsat :D Jedná se postavu, která se dále vyžívá ve svádění mužů, která své tělo stále vyzdvihuje jako svou přednost. Bylo jí to psané na míru právě za účelem svádění :) Omlouvám se, zda popisek nějak narušil dojem z básně a děkuji za upozornění a připomínku :)
25.01.2019 22:56:42 | Luciley
Budu se za Ni modlit a chci ještě říct,že jste úžasná a výstižná autorka :-)
26.01.2019 00:17:23 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA