Masturbace
Hořkosladká vlna
Měnící se ve zrychlený dech
Vteřiny rozkoše
Před minutami ticha
Uvolněné napětí
Po sekundách bouře
Chvilková extáze
Pro trapné myšlenky
Chci znovu cítit ten proud
A myslet u toho na....
Tebe
Přečteno 764x
Tipy 6
Poslední tipující: MrPterodaktyl, Aramgad, jenommarie, Marten, Dreamy
Komentáře (6)
Komentujících (4)