Anotace: karanténa si vybírá svou daň :)
Jak grog omamná a sladká, se štiplavým nádechem...
místo něj udělat mne bys měl a pak s povzdechem
zalézt zpět do měkkých a vyhřátých peřin,
užít si tu chvíli, ještě pár vteřin...
...než dáš vařit vodu na další grog -
snad bude to dřív než přístí rok.