Mezinárodní den žen.
Anotace: Včera - 8. březen - Mezinárodní den žen.
Včera byl 8. březen ,
Mezinárodní den žen.
S obrovskou pokorou
děkuji
všem ženám.
Za vaši lásku.
Za to, že jste.
Za to,
že nám dáváte děti,
že jste laskavé
a staráte se o nás.
Bez vás bychom
si my normální lidi
neuměli život
vůbec představit
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, paradoxy, Fialový metal, Kan
Komentáře (1)
Komentujících (1)