Oba nechtějí přistoupit
na nic jiného
než na střídavou péči,
jinak je to prý
v střídavé 3,14či
------
ona žuloprdně chce,
aby děti byly
u něj,
a on chce
naopak,
aby byly
u ní.
Soudce- to je není,
ale střídavá péče?
Advokát - ale taky je to dobrá ptákoVINA
a ty jim MUziko
k tomu hraj.