Anotace: Pozor na něj - je to ďábel... ;)
Vodník pikle kuje
kolem něj panna pluje
krásnou ploutví zavlní
on se rychle postaví
Musí být mou!
Kraulem slečna plave
přestala však náhle
podvodní rodeo uviděla
ihned rázem zbrunátněla
ze situace vilné!
Vodník se smál
s pannou rudě plál
piruetu vykroužili
tak nádherně souložili
Navždy je mou!
Ve vodě už slečna není
na břehu se krásně kření
utírá celé mokré opálené rozpálené tělo-naprosto boží
když milý Vodník s mořskou pannou pod hladinou se množí
Stále!
;)
joo, pod vodou se to krásně dělá...
23.06.2023 08:24:38 | stormeater