Šovinismus dnes a kdysi

Šovinismus dnes a kdysi

Pamatujete na Kuvajt a Irák?
A není to dnes stejné?
Jen trochu vedle?
A na čí straně jste tenkrát stáli?
A proč na stejné straně nestojíte teď?

Irák se zaštiťoval historií,
když Kuvajt obsadil.
Stejně jako Palestina.
Ale tenkrát jsi fandil Kuvajtu,
proč nefandíš Izraeli dnes?

Kuvajt je svobodný!
Řekl americký prezident
a nahnal doň Rothschildovu banku.

A co teprve my?
Autor Dír, 23.09.2024
Přečteno 27x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Náš problém je v myšlení. Kdo je ve sporu ten dobrý a kdo špatný? Často bývají obě strany spíše špatné...A často čím je konflikt letitější, tím se soupeři sobě víc podobají. I v šovinismu...

23.09.2024 11:16:27 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí