Metzitzah B’peh
První orální sex jsem zažil čerstvě po narození.
Po mém obřezání.
Mohel mohl.
Sál a rád, tradice, můj kamarád.
Na výstřik jsem se ale nezmohl.
Místo semene krev.
Dítěte řev.
Rodiče pyšní na mou věrnost víře.
Už když jsem byl v matky díře.
Dostal jsem infekci.
Mohel byl kuřák.
Protokoly sionských mudrců.
Pederastie a genocida bílého muže.
Prý jsme jen banda """Prorusských zhrzenců""".
Uzemnil jsem své hovno
Šalom
Komentáře (0)