Podzimní chladná Noc
muže volá na pomoc
Den slyší volání
už běží
a hup na ni!
Tak vzniká svítání
...
..
.
A co soumrak?
To máte tak.
.
..
...
Podzimní chladný Den
ženu volá ať jde sem
Noc se sladce usměje
její choť tak krásný je
pomalu ho políbí
Když tu ruka jeho chtivá
míří tam, kde bude divá
Aaaach
pojď pooojď do mě
ať můžeme být
potmě
Chlípně do ní vnikl
a soumrak tak vznikl
...
..
.
Trochu se červenám a s radostí ti tipy dám ;-)
Moc fajn, milý Ondro ;-)
12.11.2024 18:53:50 | Rafinka
Jseš nápaditej a ať je soumračno nebo oblačno, tobě svitlo a udělal sis ve všem krásně jasno:-)
Moc pěkný dílko:-)
12.11.2024 12:47:51 | cappuccinogirl