Proč píšu
Píšu, abych se nezbláznila sama ze sebe.
Píšu, abych zapomněla, že jsem.
Píšu, abych se stala myšlenkou
a přestala být duší uvězněnou v těle.
Proudy slov, to jsou slzy,
které prolévám na papír.
Píšu, abych se vyléčila.
Píšu, abych sama sebe pochopila.
Píšu, abych se zbavila smutku,
který nosím ve svém nitru.
Píšu, abych zjistila, kdo jsem.
Píšu, protože neumím žít.
Píšu, abych přestala cítit úzkost ze smrti.
Píšu, protože psali všichni, kdo trpěli.
Píšu, protože jedině tak mohu
být sama sobě přítelem.
Píšu, protože neumím mluvit.
Píšu, protože má slova jsou výkřiky
a já potřebuju řvát.
Přečteno 836x
Tipy 2
Poslední tipující: aley, Floragrass
Komentáře (2)
Komentujících (2)