Očistec
Sáhnout si až na dno
brodit se tím nejslizčím bahnem uvnitř těla
držet balanc nad propastí života a smrti
pobýt tak nějaký čas, který ti nepatří
probudit démony spící v mysli,
abys tu zanechal díl své bolesti
projít se peklem šílenství
dusit se sebehnusem
zvracet pocity ostré jako nože
a pak se dotknout nebe a světla
stát se vším,
být ve všem
stát se bohem, který nebyl, není a nikdy nebude
Komentáře (0)