Anotace: Vítejte v clubu
Pocit samoty vzdálených galaxií,
prošel tělem, srdce zvolna míjí,
v trávě, kde poletují vážky,
též slibují samotu bez urážky.
V clubu osamělých srdcí,
jsem jen host tiše spící.
V pavučině samoty zamotán,
házím sebou, vlákny jen mihotám,
a mistr pavouk nepřichází,
smrti čas ještě nenadchází.
V clubu osamělých srdcí,
liduprázdný pokrm zvracím.
Údolím samoty plazím se z nicoty,
nemohu dosáhnout souznění, jednoty,
v nebesích orel vzletně číhá,
samota srdce, hluboká rýha.
Z clubu osamělých srdcí,
už jen dým,
odcházím.
...a nezaplatím.
Nádherná 8)
Údolím samoty plazím se z nicoty,
nemohu dosáhnout souznění, jednoty,
v nebesích orel vzletně číhá,
samota srdce, hluboká rýha.
Z clubu osamělých srdcí,
už jen dým,
odcházím.
...a nezaplatím.
ale možná by se dalo napsat odcházím a neplatím, aby nebyla ta slabika na víc.. ale i přesto je nádhernáá! :)
29.03.2013 23:52:06 | Lioness
asi ano, nikdy jsem nebyl expert na rytmus,
učím se ho pomalu:-)
30.03.2013 00:49:22 | Robin Marnolli
:o)
https://www.youtube.com/watch?v=Xj2bmQ4P4cM
09.01.2013 12:25:32 | hanele m.
Miluju Beatles..dík:-) Tahle je suprová (jen na kytarku jí zatim neumím:-)
09.01.2013 12:39:36 | Robin Marnolli
Silná a krásná pocitovka kde se všechny ty pocity splétají v jeden celek a tvoří hluboký zážitek, díky.
27.11.2012 21:38:15 | carodejka