Anotace: většinou..
A když zhasne světlo televize
Můžu se konečně oddat slzám,
Tak dlouho toužebně zadržovaným
Tak bolestně umlčovaných
A polykaných…
Proč?
Nevím!
Bolí to, tak strašně
A nejsem schopná rozeznat
Co z toho bolí víc
Bude to horší
Okrajuje mi to srdce
Plátek po plátku…
A nic nepomůže
Nic dostupnýho nepomůže
Je jen jedna věc co by to zastavila
Jen jedna…
Jen jedno objetí…
Nenávidim objímání!