Anotace: nejsem nic bez tebe
vše co mám
je jen zdání
a zdám se snad i já
stín marnosti
leží na zemi
nemilosrdný čas
rozkládá vše
na čem záleží
nakonec se ztratím
celý
prach jsem
a v prachu země
ležím
co zbylo?
nic
nezůstane
když ztratím lásku
vzpomínky blednou
jak fotografie na slunci
věčnosti
kdo by mě
ještě
mohl milovat?
touha srdce
pláče
slané slzy
mrtvého moře
nevyléčí
nemoc hoře
hoře vyřkni
sen o lásce
a ona odpoví ti
nejsem tvá
nikdy nebudu
to o čem sníš
mám svůj čas
neměnné věčnosti
vystoupíš-li na vrchol
pak jen proto
že jsem ti to dovolila
hořká slova
nevyjdou z hrdla
dusícího se
nedostatkem života
zničeného prachem
zbytečností
které se navršily
mou marnou snahou
dosáhnout na život
který neskončí
v pominutí smyslů
plamen nelítostný
sežehne v peci
poslední dojem
smyslu života
zemřu
a ztratím se
kdo to pozná?
země se točí dál
vesmír se nezměnil
ve své mrazivé nekonečné
lhostejnosti
a dým temný
zvěstuje světu
nicotu
prázdna srdce
bez lásky